Pazarlama İletişiminde Sihirli Dokunuşlar kitapçılarda
Rekabetin arttığı günümüzde iletişim bombardımanına maruz kalan tüketicilerin markalara ve pazarlama araçlarına gösterdiği ilgi günden güne azalıyor. Azalan bu ilgi ise markaların sonunu hazırlıyor. Durağanlaşan tüketici ilişkilerini yeniden canlandırmak mümkün. Marka Profesörü İzzet Bozkurt Pazarlama İletişiminde Sihirli Dokunuşlar isimli yeni çıkan kitabında marka ile tüketici ilişkilerini yeniden canlandıracak strateji ve çözümleri sunuyor.
Reklam, marka, pazarlama, pazarlama iletişimi, siyasal pazarlama ve konumlandırma gibi konularda bugüne kadar önemli çalışmalarda bulunan Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Bozkurt, Pazarlama İletişiminde Sihirli Dokunuşlar isimli kitabını okuyucuyla buluşturdu.
Günümüzün iletişim bombardımanı altındaki toplumunda tüketicilerin markalara ve pazarlama araçlarına gösterdiği ilginin her geçen gün daha da azaldığına vurgu yapan Prof. Dr. İzzet Bozkurt, tüketicinin bir markaya ilgisini yitirmesinin o marka açısından sonun başlangıcı anlamına geldiğini kaydetti.
Marka iletişiminde durağanlaşan tüketici ilişkilerini canlandıran yeni yaklaşımlar, farklı ve etkili stratejik çözümlerin dünyada mucizevi sonuçlar doğurabildiğini hatırlatan Bozkurt, MediaCat yayınlarından okuyucusuyla buluşan son kitabıyla bu dokunuşları anlattığını belirtti.
Kitapta mucizeler yaratan yeni yaklaşımlar uygulamadaki örnekleriyle anlatılıyor.
Mobil pazarlama, sosyal pazarlama, dijital pazarlama ve nöropazarlama gibi tüketici odaklı pazarlama iletişimi unsurlarından ürün yerleştirme, gerilla pazarlama ve advertorial gibi yeni pazarlama iletişimi stratejilerine kadar geniş bir yelpazede çağdaş pazarlama iletişiminin esasları ve en iyi örnekleri kitapta ele alınıyor.
Bu kitap marka ile tüketici ilişkilerini yeniden canlandıracak strateji ve çözümleri sunuyor.
- En son haberler
- Fazla harçlık, çocukların parayı değersiz görmesine neden olabiliyor!25 Eylül 2024
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Psikoterapi, sadece davranışsal değil biyolojik düzeyde de beyni şekillendiriyor…”25 Eylül 2024
- Fikir gazeteciliğinden ticari medyaya Türkiye’de basın…25 Eylül 2024
- Üsküdar’da yeni akademik yıl oryantasyonları Tıp ve Diş ile başladı…25 Eylül 2024
- Türkiye'nin İlk Akıllı Akademik Performans Yönetim Sistemi "FTSmart" Yayında25 Eylül 2024
- Esad'ın af kararı, Suriyeli sığınmacıların geri dönüşüne etki edebilir mi?25 Eylül 2024
- İyi temizlenmeyen diş araları çürük riskini artırıyor25 Eylül 2024
- Yağmur ve su basmalarına karşı acil durum planı oluşturun!24 Eylül 2024
- Kulak tüpü ameliyatı gerektiren durumlar çocuklarda daha yaygın!24 Eylül 2024
- Erkek ve kadın narsisizmi farklı yaşıyor…23 Eylül 2024