APA'da Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesine ilgi yoğun
Giriş08 Mayıs 2018
Güncelleme10 Nisan 2023

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, Amerikan Psikiyatri Derneği tarafından her yıl düzenlenen APA (American Psychiatric Association) kongresine ve fuarında. New York’ta Javits Center’ da 5-9 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen, dünyanın dört bir yanından alanında otorite isimlerin katıldığı kongrede tanı ve tedavideki son gelişmeler ele alınıyor. 3 bildiri ile katılım sağladığımız kongrede dünyanın dört bir yanından gelen bilim insanlarının standımıza ilgisi ise oldukça yoğun.
Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, Amerikan Psikiyatri Derneği tarafından her yıl düzenlenen APA (American Psychiatric Association) kongresine ve fuarına bu yıl da katıldı.

New York’ta Javits Center’ da 5-9 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen ve dünyanın dört bir yanından alanında otorite isimlerin katıldığı kongrede tanı ve tedavideki son gelişmeler ele alınıyor.

Amerikan Psikiyatri Derneği tarafından her yıl düzenlenen APA (American Psychiatric Association) kongresi ve fuarı bu yıl New York’ta Javits Center’ da gerçekleştiriliyor.
Kongreye Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi bu yıl da çalışmalarıyla katıldı.

Dünyanın dört bir yanından alanında otorite isimlerin katıldığı kongreye Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi uzmanları da bulunuyor.
Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Mütevelli Heyeti Başkanı Furkan Tarhan, İDER Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Tarhan, İnsan Kaynakları Direktörü Öğr. Gör. Serdar Karagöz ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Öğr. Gör. Emre Üçsular, katıldı.

Üsküdar Üniversitesi, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi ve Türk-Amerikan Nöropsikiyatri Derneği (TANPA) stantlarıyla fuarda yer alıyor.
- En son haberler
- Bin aydan hayırlı gece, Kadir Gecesi!25 Mart 2025
- Ben’den ‘Biz’e İletişim Yolu...25 Mart 2025
- YKS'de başarılı olmak için günde kaç soru çözmeliyim?25 Mart 2025
- Prof. Dr. Tarhan, hayvanlara ‘aşırı ve negatif bağlanma’nın etkilerini anlattı25 Mart 2025
- Prof. Dr. Gökben Hızlı Sayar: “Küçük ama anlamlı destekler hastanın ruh halini iyileştirir”24 Mart 2025
- Epilepsiyle ilgili yanlış bilgiler hastalara zarar verebilir!24 Mart 2025
- Sağlıklı beslenme takıntısı mental hastalık boyutuna varabilir!24 Mart 2025
- Gençlik takıntısı, benlik algısını temelden etkileyen psikolojik bir olgu24 Mart 2025
- Said Nursi vefatının 65. yıldönümünde anıldı23 Mart 2025
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Öfke kontrolu eğitimi ile trafik kazaları % 50’den fazla azalır!”22 Mart 2025