Beyin Girişimi Zirvesi heyetinden NPİSTANBUL Hastanesi’ne ziyaret
Üsküdar Üniversitesi NP Diş ve Sağlık Yerleşkesi’nde 1-3 Temmuz arasında gerçekleştirilen Balkanlar ve Ortadoğu Beyin Girişimi Zirvesi’nde beyin hastalıkları ve haritalama konusunda küresel çapta çalışmalar yapan isimler bir araya geldi.
Üsküdar Üniversitesi ve "Beyin Haritalama ve Tedavileri Derneği (Society for Brain Mapping and Therapeutics - SBMT) tarafından düzenlenen Balkanlar ve Ortadoğu Beyin Girişimi Zirvesi, dünyanın çeşitli ülkelerinden 50’nin üzerinde bilim insanını ağırladı. Zirve kapsamında heyet, Üsküdar Ünüversitesi’nin uygulama ortağı NPİSTANBUL Hastanesi’ni ziyaret etti. Prof. Dr. Nevzat Tarhan öncülüğünde hastaneyi gezen heyet, hastanenin teknolojik altyapısının yanı sıra psikiyatri servisinin sunduğu konforlu hizmeti beğendiklerini dile getirdi.
Üsküdar Üniversitesi NP Diş ve Sağlık Yerleşkesi’nde 1-3 Temmuz arasında gerçekleştirilen Balkanlar ve Ortadoğu Beyin Girişimi Zirvesi’nde beyin hastalıkları ve haritalama konusunda küresel çapta çalışmalar yapan isimler bir araya geldi. Zirvede ABD, İngiltere, Endonezya, İran ve Mısır üniversitelerinden 50’nin üzerinde bilim insanı beyin hastalıkları ve tedavileri konusundaki son gelişmeleri ele aldı.
Zirve kapsamında heyet, NPİSTANBUL Hastanesi’ni ziyaret etti. Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Psikiyatri Hizmetleri Genel Koordinatörü Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Semra Baripoğlu ve Başhekim Yardımcısı Dr. Hanifi Devrim’in rehberlik ettiği heyet üyeleri, Nöromodülasyon Merkezi, Ergoterapi, Duyu Bütünleme Merkezi, hasta katı, spor salonu ve bahçeyi gezerek bilgi aldı.
Hastanenin teknolojik altyapısı ve teknik imkanlarının çok iyi olduğunu belirten uzmanlar, özellikle psikiyatri servisinin konforuna vurgu yaparak ülkelerindeki otellerden çok daha konforlu bulduklarının altını çizdi.
- En son haberler
- Havuzdan maymun çiçeği virüsü bulaşır mı?06 Eylül 2024
- Medya araçları, kişilerin nasıl davranması gerektiğini empoze ediyor!06 Eylül 2024
- Duygularınıza yenilmeyin, önce bilgiyi teyit edin!06 Eylül 2024
- Çocuklarınızın omuz hizasında fark varsa dikkat!06 Eylül 2024
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Sosyal medyanın kolay ulaşılır olması risk oluşturuyor”05 Eylül 2024
- Bağımlılık ile Mücadele Çalışmaları Komite Toplantısı gerçekleştirildi05 Eylül 2024
- Masum görünen büyük tehlike: Uyku keki Bağımlılığa giden yol masum görünen ürünlerle başlıyor!05 Eylül 2024
- Küresel tembellik mi neden?05 Eylül 2024
- Çocukların güvenliği için ‘güvenlik kültürü’ oluşturulması şart!05 Eylül 2024
- Diş Fırçalama Alışkanlığı Çocuklarda Küçük Yaşta Başlamalı04 Eylül 2024