Sonradan Gurme kurabiye süsleme etkinliği gerçekleştirdi
Giriş05 Mayıs 2014
Güncelleme10 Nisan 2023
Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü değişik bir etkinliğe imza attı. Kulüp üyeleri kurabiye süsleme etkinliğinde bir araya geldi. Bağ Pastaneleri pasta süsleme uzmanının öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hamur yoğurma ve süslemeyi öğrendi
100 üyesi bulunan Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kurabiye süslemek için kolları sıvayan öğrenciler Bağ Pastaneleri Pasta Uzmanı öncülüğünde Üsküdar Üniversitesinde bir araya geldi.
Süsleme için tüm malzemeleri alan öğrenciler pasta uzmanının anlattıklarını dikkatlice dinledi. Aynı zamanda uygulamada yapan öğrenciler hamur açmayı ve kurabiye süslemeyi de yine uygulamalı olarak öğrendi.
- En son haberler
- Antidepresan kullanımı doktor kontrolünde başlamalı ve ilerlemeli!26 Aralık 2024
- “I. Tasarruf ve İsraf Sempozyumu” yapıldı26 Aralık 2024
- Medeniyet coğrafyamızın geleceği ile ilgili iş birliği buluşması26 Aralık 2024
- Chicago East-West Üniversitesi Rektörü Üsküdar’ı ziyaret etti26 Aralık 2024
- Simülasyon oturumunun birincisi Üsküdarlı Yeter Aydemir oldu…26 Aralık 2024
- Masa başı çalışanlarda risk daha fazla!26 Aralık 2024
- Amalgam dolgular değiştirilirken dikkat edilmeli!26 Aralık 2024
- Kötülükle mücadeleye kendimizden başlayacağız!25 Aralık 2024
- Dinin Medyatikleşmesi25 Aralık 2024
- Sosyal medyada şiddetin canlı yayınlanması nelere yol açıyor?25 Aralık 2024