Sonradan Gurme kurabiye süsleme etkinliği gerçekleştirdi
Giriş05 Mayıs 2014
Güncelleme10 Nisan 2023
Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü değişik bir etkinliğe imza attı. Kulüp üyeleri kurabiye süsleme etkinliğinde bir araya geldi. Bağ Pastaneleri pasta süsleme uzmanının öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hamur yoğurma ve süslemeyi öğrendi

100 üyesi bulunan Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kurabiye süslemek için kolları sıvayan öğrenciler Bağ Pastaneleri Pasta Uzmanı öncülüğünde Üsküdar Üniversitesinde bir araya geldi.

Süsleme için tüm malzemeleri alan öğrenciler pasta uzmanının anlattıklarını dikkatlice dinledi. Aynı zamanda uygulamada yapan öğrenciler hamur açmayı ve kurabiye süslemeyi de yine uygulamalı olarak öğrendi.
- En son haberler
- “Entangled Histories” seminer dizisinin ikinci buluşması gerçekleşti04 Aralık 2025
- Entangled Histories seminerinde İrlanda şiiri ve kimliği tartışıldı04 Aralık 2025
- Depresyonda ‘acil çıkış’ mümkün değil ama süreç kontrol altına alınabilir!04 Aralık 2025
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Krizler keşfedici umutsuzlukla yeni uyanışlara yol açacak”04 Aralık 2025
- Afetler ve iklim krizi, genç gönüllülüğünü tetikliyor!04 Aralık 2025
- DEHB’in genetik temeli çok güçlü!04 Aralık 2025
- “2. Yeni Medya ve Aile Çalıştayı” Üsküdar’da yapıldı!03 Aralık 2025
- Diş etlerindeki yanma ve ağrı farklı sorunların habercisi olabilir!03 Aralık 2025
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan uyardı! “Dijital araçlar dozunda ve amacına yönelik kullanılmalı”02 Aralık 2025
- Üsküdar Üniversitesi Üst Yönetimi akşam yemeğinde bir araya geldi02 Aralık 2025
