Sonradan Gurme kurabiye süsleme etkinliği gerçekleştirdi
Giriş05 Mayıs 2014
Güncelleme10 Nisan 2023
Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü değişik bir etkinliğe imza attı. Kulüp üyeleri kurabiye süsleme etkinliğinde bir araya geldi. Bağ Pastaneleri pasta süsleme uzmanının öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hamur yoğurma ve süslemeyi öğrendi
100 üyesi bulunan Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kurabiye süslemek için kolları sıvayan öğrenciler Bağ Pastaneleri Pasta Uzmanı öncülüğünde Üsküdar Üniversitesinde bir araya geldi.
Süsleme için tüm malzemeleri alan öğrenciler pasta uzmanının anlattıklarını dikkatlice dinledi. Aynı zamanda uygulamada yapan öğrenciler hamur açmayı ve kurabiye süslemeyi de yine uygulamalı olarak öğrendi.
- En son haberler
- “Organ bağışı yüksek bir ahlaki değerdir”07 Kasım 2024
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan 39’uncu TÜSAP Vizyon toplantısına katıldı07 Kasım 2024
- Sağlıklı ilişkiler ve kalıcı evlilikler için eğitim projesi hayata geçiriliyor…07 Kasım 2024
- Geleceğin hekimleri güncel tıbbi sunumlar gerçekleştirdi07 Kasım 2024
- Üsküdarlı kardeşler geliştirdikleri proje ile öğrencilere cerrahide pratik fırsatı sunuyor…07 Kasım 2024
- Ara tatilde en az 3 deneme sınavı yapın!07 Kasım 2024
- Anaokulu Eğitici Eğitiminde çocuk psikolojisi ele alındı07 Kasım 2024
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Öfke nükleer enerji gibidir…”07 Kasım 2024
- Üsküdarlılar “Welcome Back” etkinliğiyle kampüse dönüşlerini kutladı07 Kasım 2024
- Ailelerin en sık karşılaştığı sorun: DEHB06 Kasım 2024