Tarhan’ın Kitapları Almanya’da Çok Satanlar Listesinde
Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kaleme aldığı birçok eser Almanya’da çok satanlar listesine girdi. Kitapları bir milyondan fazla satan Tarhan’ın içerisinde “Akıldan Kalbe Yolculuk, Kadın Psikolojisi, Yunus Terapi” gibi eserlerin de bulunduğu çalışmalar Almanya’da en çok satanlar listesinde bulunuyor.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından ortaya konulan birçok eser Almanya’da en çok satanlar listesine girmeyi başardı.
Yoğun ilgiyle takip ekilen eserler arasında; Akıldan Kalbe Yolculuk, Anne Darbe Ne Demek, Çağın Vicdanı Bediüzzaman, Bağımlılık, Bilinçli Aile Olmak, Yunus Terapi. Psikolojik Savaş gibi birçok eser bulunuyor.
Çağın sorunlarına çözüm önerileri sunan bu eserler arasında 2005 yılından beri dikkatleri üzerine çeken “Kadın Psikolojisi” eseri Almanya’da da ilgiyle takip edilen eserlerden biri oldu.
Genç kuşağa tavsiye niteliğinde kaleme alınan “Bilinçli Genç Olmak” isimli eser, tecrübe paylaşımı alanında en çok satanlar listesinde bulunuyor.
Küresel ahlaki krize Doğu bilgeliği ve Anadolu irfanı penceresinden çözümler sunan ve Timaş Yayınları’ndan çıkan “Yunus Terapi” eseri ise tüm dünyada olduğu gibi Almanya’da da ilgiyle takip edilen eserlerden biri oldu.
Bugüne kadar 1 milyondan fazla satan, gelirleri İDER Vakfına bağışlanan kitapların satış rakamlarına göre Almanya’da ve tüm dünyada bu eserlere olan talep her geçen gün artarak devam ediyor.
- En son haberler
- Masa başında çalışan kadınlar en çok boyun ağrısından şikayetçi…06 Ocak 2025
- Öfke için itfaiyeci modeli!06 Ocak 2025
- Kötülüğe karşı aşı yapılmalı!04 Ocak 2025
- Teknolojinin Bedeli Psikolojik Sorunlar mı?03 Ocak 2025
- Rahmet ve bağışlanma zamanı: Üç aylar!03 Ocak 2025
- Omurga Tümörünün tipi tedavi seçeneğini belirliyor03 Ocak 2025
- “Sağlık Yöneticileri Günü” etkinliği düzenlendi02 Ocak 2025
- Kayserililerden Tarhan’a yoğun ilgi…02 Ocak 2025
- Türkiye'deki patlayıcı fabrikaları, güvenlik standartlarını karşılıyor mu?02 Ocak 2025
- Güne bir fincan kahveyle başlamak sağlıklı mı?02 Ocak 2025