Sonradan Gurme kurabiye süsleme etkinliği gerçekleştirdi
Giriş05 Mayıs 2014
Güncelleme10 Nisan 2023
Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü değişik bir etkinliğe imza attı. Kulüp üyeleri kurabiye süsleme etkinliğinde bir araya geldi. Bağ Pastaneleri pasta süsleme uzmanının öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hamur yoğurma ve süslemeyi öğrendi
100 üyesi bulunan Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kurabiye süslemek için kolları sıvayan öğrenciler Bağ Pastaneleri Pasta Uzmanı öncülüğünde Üsküdar Üniversitesinde bir araya geldi.
Süsleme için tüm malzemeleri alan öğrenciler pasta uzmanının anlattıklarını dikkatlice dinledi. Aynı zamanda uygulamada yapan öğrenciler hamur açmayı ve kurabiye süslemeyi de yine uygulamalı olarak öğrendi.
- En son haberler
- ‘Sosyal medya günlüğü’ bilinçli kullanımda etkili bir yöntem!18 Ekim 2025
- İnternet kullanan 10 kişiden 6’sı ürün ve marka araştırıyor!18 Ekim 2025
- Menopoz bir hastalık değil, geçici bir adaptasyon süreci!17 Ekim 2025
- Deprem sonrası eve kapanma, psikolojik acının sessiz çığlığı olabilir!17 Ekim 2025
- Yapay zeka şu an psikologların yerini alabilecek noktada değil!17 Ekim 2025
- Yeni akademik yılın ilk dersi Gazze’nin Psikopolitiği...16 Ekim 2025
- Ağız sağlığı geleceğin sigortası!16 Ekim 2025
- Takma tırnak ve kalıcı oje tırnak yapısını bozuyor!15 Ekim 2025
- Üsküdar’ın genç iletişimcilerine TRT’den 4 ödül!15 Ekim 2025
- Omurganızı yıllara ezdirmeyin!14 Ekim 2025