Sonradan Gurme kurabiye süsleme etkinliği gerçekleştirdi
Giriş05 Mayıs 2014
Güncelleme10 Nisan 2023
Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü değişik bir etkinliğe imza attı. Kulüp üyeleri kurabiye süsleme etkinliğinde bir araya geldi. Bağ Pastaneleri pasta süsleme uzmanının öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hamur yoğurma ve süslemeyi öğrendi
100 üyesi bulunan Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kurabiye süslemek için kolları sıvayan öğrenciler Bağ Pastaneleri Pasta Uzmanı öncülüğünde Üsküdar Üniversitesinde bir araya geldi.
Süsleme için tüm malzemeleri alan öğrenciler pasta uzmanının anlattıklarını dikkatlice dinledi. Aynı zamanda uygulamada yapan öğrenciler hamur açmayı ve kurabiye süslemeyi de yine uygulamalı olarak öğrendi.
- En son haberler
- Masa başı çalışanlarda risk daha fazla!26 Aralık 2024
- Amalgam dolgular değiştirilirken dikkat edilmeli!26 Aralık 2024
- Kötülükle mücadeleye kendimizden başlayacağız!25 Aralık 2024
- Dinin Medyatikleşmesi25 Aralık 2024
- Sosyal medyada şiddetin canlı yayınlanması nelere yol açıyor?25 Aralık 2024
- Küresel eşitsizlikler ve çözüm önerileri konuşuldu25 Aralık 2024
- Diş sağlığı sorunları soğuk havalarda hassasiyete neden olabilir!24 Aralık 2024
- Balıkesir'deki mühimmat fabrikasında patlama neden oldu?24 Aralık 2024
- Sosyal medyanın hızlı olması, bağımlılık yapıcı etkisini arttırıyor24 Aralık 2024
- Bilinçli ve verimli teknoloji kullanımı nasıl olmalı?24 Aralık 2024