Sonradan Gurme kurabiye süsleme etkinliği gerçekleştirdi
Giriş05 Mayıs 2014
Güncelleme10 Nisan 2023
Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü değişik bir etkinliğe imza attı. Kulüp üyeleri kurabiye süsleme etkinliğinde bir araya geldi. Bağ Pastaneleri pasta süsleme uzmanının öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hamur yoğurma ve süslemeyi öğrendi
100 üyesi bulunan Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kurabiye süslemek için kolları sıvayan öğrenciler Bağ Pastaneleri Pasta Uzmanı öncülüğünde Üsküdar Üniversitesinde bir araya geldi.
Süsleme için tüm malzemeleri alan öğrenciler pasta uzmanının anlattıklarını dikkatlice dinledi. Aynı zamanda uygulamada yapan öğrenciler hamur açmayı ve kurabiye süslemeyi de yine uygulamalı olarak öğrendi.
- En son haberler
- Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!21 Nisan 2025
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Dijital nesle dijital ebeveynlik gerekiyor”21 Nisan 2025
- Kick Boks Türkiye Şampiyonasında altın madalya Üsküdar’ın!21 Nisan 2025
- Üsküdar Üniversitesinde Bilim İletişimi Koordinatörlüğü kuruldu21 Nisan 2025
- Türk Devletleri Teşkilatı simülasyonunda Uluslararası İlişkiler deneyimlendi21 Nisan 2025
- Prof. Dr. Muhsin Konuk Eskişehir’de öğrencilerle bir araya geldi21 Nisan 2025
- Menenjit saatler içinde ölüme neden olabiliyor!21 Nisan 2025
- Kişinin en çok önem verdiği konu neyse, vesvese oradan doğuyor!21 Nisan 2025
- Prof. Dr. Nazife Güngör: "Bir deli bir kuyuya taş atar…"21 Nisan 2025
- Güncel Ayak Analizi Teknikleri ele alındı19 Nisan 2025