Sonradan Gurme kurabiye süsleme etkinliği gerçekleştirdi
Giriş05 Mayıs 2014
Güncelleme10 Nisan 2023
Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü değişik bir etkinliğe imza attı. Kulüp üyeleri kurabiye süsleme etkinliğinde bir araya geldi. Bağ Pastaneleri pasta süsleme uzmanının öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hamur yoğurma ve süslemeyi öğrendi
100 üyesi bulunan Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kurabiye süslemek için kolları sıvayan öğrenciler Bağ Pastaneleri Pasta Uzmanı öncülüğünde Üsküdar Üniversitesinde bir araya geldi.
Süsleme için tüm malzemeleri alan öğrenciler pasta uzmanının anlattıklarını dikkatlice dinledi. Aynı zamanda uygulamada yapan öğrenciler hamur açmayı ve kurabiye süslemeyi de yine uygulamalı olarak öğrendi.
- En son haberler
- Üsküdar Üniversitesi, yeni akademik yıla “Merhaba” dedi21 Ekim 2024
- Prof. Dr. Sevil Atasoy: "Transit ülkeydik ama artık kullanıcısıyız!"21 Ekim 2024
- Üsküdar'da yeni akademik yıl heyecanı21 Ekim 2024
- Üsküdarlı bilim insanlarının Toronto’da ‘Yapay zekâ ve psikiyatrik hastalıklarda kullanımı’ sunumu ilgi çekti20 Ekim 2024
- Meme kanseri teşhisi alan kadınlar için duygusal destek hayati önem taşıyor!18 Ekim 2024
- VPN doğru kurulum ve şifreleme ile güvenli iletişim sağlıyor!18 Ekim 2024
- Panik butonu ile şoför ve yolcu güvenliği artıyor!18 Ekim 2024
- Ağız sağlığı, osteoporoz riski hakkında ipuçları veriyor18 Ekim 2024
- Dr. Öğr. Üyesi Elçin Babaoğlu, “Psikiyatrik Sorunu Olan Birey ile Temel İletişim” başlıklı eğitim verdi17 Ekim 2024
- Menopozda kadının duygusal desteğe ihtiyacı var!17 Ekim 2024