Tarhan’ın Kitapları Almanya’da Çok Satanlar Listesinde
Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kaleme aldığı birçok eser Almanya’da çok satanlar listesine girdi. Kitapları bir milyondan fazla satan Tarhan’ın içerisinde “Akıldan Kalbe Yolculuk, Kadın Psikolojisi, Yunus Terapi” gibi eserlerin de bulunduğu çalışmalar Almanya’da en çok satanlar listesinde bulunuyor.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından ortaya konulan birçok eser Almanya’da en çok satanlar listesine girmeyi başardı.
Yoğun ilgiyle takip ekilen eserler arasında; Akıldan Kalbe Yolculuk, Anne Darbe Ne Demek, Çağın Vicdanı Bediüzzaman, Bağımlılık, Bilinçli Aile Olmak, Yunus Terapi. Psikolojik Savaş gibi birçok eser bulunuyor.
Çağın sorunlarına çözüm önerileri sunan bu eserler arasında 2005 yılından beri dikkatleri üzerine çeken “Kadın Psikolojisi” eseri Almanya’da da ilgiyle takip edilen eserlerden biri oldu.
Genç kuşağa tavsiye niteliğinde kaleme alınan “Bilinçli Genç Olmak” isimli eser, tecrübe paylaşımı alanında en çok satanlar listesinde bulunuyor.
Küresel ahlaki krize Doğu bilgeliği ve Anadolu irfanı penceresinden çözümler sunan ve Timaş Yayınları’ndan çıkan “Yunus Terapi” eseri ise tüm dünyada olduğu gibi Almanya’da da ilgiyle takip edilen eserlerden biri oldu.
Bugüne kadar 1 milyondan fazla satan, gelirleri İDER Vakfına bağışlanan kitapların satış rakamlarına göre Almanya’da ve tüm dünyada bu eserlere olan talep her geçen gün artarak devam ediyor.
- En son haberler
- Türkiye’de bir ilk! 26 bin 400 çocuğun göz taraması yapıldı08 Ocak 2025
- Çocuklar için güvenli diş tedavisi nasıl olmalı?08 Ocak 2025
- Arabesk müzik türü değil, kitlesel bir olay!08 Ocak 2025
- “STK’lar Üniversite’de” Projesi kapanış programı gerçekleştirildi08 Ocak 2025
- Kötülük aşısı küçük yaşta yapılmalı!08 Ocak 2025
- İnsan Kaynakları Mülakat Simülasyonu yapıldı07 Ocak 2025
- Uluslararası Af Örgütü son yayınladığı rapor ile İsrail’in Filistin’de uyguladığı soykırımı gözler önüne seriyor…07 Ocak 2025
- “Tasarımda Kariyer ve Eğitim” etkinliği düzenlendi07 Ocak 2025
- Görsel İletişim Tasarımı öğrencileri çalışmalarıyla dikkat çekiyor...07 Ocak 2025
- Doç. Dr. İbrahim Arslan: “Yeni bir çözüm süreci ifadesi için henüz çok erken!”07 Ocak 2025