Üsküdar Üniversitesi’nde Öğrenci-Aile Eğitim Koçluğu eğitimi
Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSEM) bünyesinde Öğrenci-Aile Eğitim Koçluğu Sertifika Programı başlıyor. Huzurlu yaşam koçu Gökhan Akar ve uzman psikolog Yücel Sezer tarafından verilecek eğitimlerde aile içi iletişim, öfke ve stres yönetimi ve bağımlılık ve olası durumlarla baş etme yöntemleri anlatılacak.
Aile içi iletişimi güçlendirmek, çocuklarla ebeveynler arasındaki iletişimi sağlamak ve belli dönemlerde ortaya çıkan çatışmaların önüne geçmek amacıyla çalışmalar yürüten Öğrenci-Aile Eğitim Koçluğu günümüzün en ihtiyaç duyulan alanlarından biri olarak dikkat çekiyor.
Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSEM) bünyesinde Öğrenci-Aile Eğitim Koçluğu Sertifika Programı başlıyor. Ön lisans ve lisans mezunlarının katılabileceği eğitim programı 09-10 Ocak 2016 ve 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde başlayacak.
Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek eğitim programı 4 gün boyunca 32 saat olarak düzenlenecek. Huzurlu yaşam koçu Gökhan Akar ve uzman psikolog Yücel Sezer tarafından verilecek eğitimlerde mentörlük/ koçluk kimlere uygulanabilir, bütünsel dinleme ve empati kurma, ailede paylaşılmış koçluk ve değerler sistemi, etkili anne-baba nasıl olmalı, aile ile iletişim çatışmalarının yönetimi, çocuk ve ergenlerde uygulanan koçluk modelleri, sınav kaygısıyla baş etmek, bağımlılık ve olası durumlarla baş etme gibi konular ele alınacak.
- En son haberler
- Sigara, ağız ve diş sağlığını birçok açıdan etkiliyor!15 Ocak 2025
- Öğretmenlik mesleği profesyonel bir meslektir!15 Ocak 2025
- Prof. Dr. Tarhan "Tıpta Öncüler" kitabında…14 Ocak 2025
- Dünyanın Görünmeyen Çehresi, Yeni Dünyanın Kör Noktası: “Filistin”14 Ocak 2025
- Meme kanseri farkındalığına dikkat çekildi14 Ocak 2025
- Ergoterapi, okul başarısını artırmada da etkili…14 Ocak 2025
- İmtihan için gönderilmiş bir özgür irademiz var!14 Ocak 2025
- Suikastlar, patlamalar, yangınlar tesadüf mü?14 Ocak 2025
- Hayalleri gerçeğe dönüştürmenin psikolojisi13 Ocak 2025
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Sıkıntıdan korkmayın!”13 Ocak 2025